Bedrijf met 50 jaar werkervaring

Totaal Onderhoud Service is onderdeel van Zuidland & Zn. Dit familiebedrijf wordt gerund door vader en zoon en tezamen hebben zij al meer dan 50 jaar schilder ervaring. Binnen de huidige klantenkring bleek er vraag te zijn naar een totaalpakket aan onderhoudwerkzaamheden in en om panden. Door deze vraag hebben de heren Zuidland zich naast hun huidige activiteiten gespecialiseerd in glaszetten, behangen, stukadoren, het aanbrengen van beveiligingsmiddelen en het behandelen van houtrot.

Als geen ander weten de heren Zuidland dat uw bedrijfspand, gebouw of woning een kostbaar bezit is. De waarde van uw ontroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Regelmatig onderhoud is dan een eerste vereiste. Bovendien worden reeds hogere eisen gesteld aan het woon- en werkklimaat.

Totaal Onderhoud Service is werkzaam binnen de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Totaal Onderhoud Service focust zich zowel op de zakelijke markt als op de particuliere markt. Klanten die u voorgingen varieren van vastgoedbeleggers tot zorginstellingen en van particulieren tot beheerders van monumentale panden.

De heren Zuidland laten zich beschrijven als zeer gedreven en professioneel. Zij hebben een sterke focus op service en kwaliteit. Met andere woorden: Totaal Onderhoud Service Groningen is uw betrouwbare partner voor alle werkzaamheden in en om uw pand!